OM MIG

Hammarö Naprapatklinik startades i november 2016 av mig, Eric Kersal. Jag har tidigare mellan åren 2006 och 2017 även ägt och drivit en naprapatklinik i Norge. Jag är legitimerad av socialstyrelsen.

Som tonåring gick jag ishockeygymnasiet i Mora och tävlade tidigare i längdskidor. Så intresset för idrott, träning och kroppen har funnits hos mig i många år. Idag tränar jag styrketräning och rörlighetsträning. På senare år har jag även dansat som träning och för nöjes skull. Det har blivit både Lindy Hop och modern dans. Just nu dansar jag mest Kizomba och Fox. 

Min inspiration är att få människor att vilja förändra sin vardag för att få en högre livskvalitet genom en bättre egenhälsa. Jag hoppas jag kan vara den inspirationskällan för mina kunder och patienter.

Jag ser mitt jobb inte bara som behandling utan även som vägledning där råd om nya rörelsemönster eller övningar ger en förbättrad funktionalitet. Det tillsammans med råd om kost tror jag kan vara en bra grund för skapa en helhetlig hälsa.

Och det är klinikens fokus och ambition – att ge dig förutsättningar för en enhetlig hälsa. Hos mig får du en individanpassad behandlingsplan där jag ger övningar och tips som för dig är funktionella och som ger långvariga resultat.

Varmt välkommen att kontakta mig på Hammarö Naprapatklinik!